Η θεραπευτική άκσηση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αποκατάστασης, το ιατρείο μας παρέχει μια πλήρη γκάμα σύγχρονων μηχανημάτων για την αποκατάσταση και ενδυνάμωση του ασθενούς.

HUR

HUR

Μηχανήματα Εκγύμνασης με Αεροϋδραυλική Αντίσταση HUR

Η έρευνα και η ανάπτυξη των μηχανημάτων HUR έγινε σε συνεργασία με το τμήμα Βιομηχανικής Τεχνολογίας του Τεχνικού Πανεπιστήμιου του Ελσίνκι. Τα μηχανήματα εκγύμνασης HUR κατασκευάζονται με στόχο τη σωστή και ασφαλή ενδυνάμωση και την ποιοτική αύξηση των μυών. Ο μηχανισμός τους έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με την γεωμετρία του ανθρώπινου μυοσκελετικού συστήματος.

Διαβάστε Περισσότερα

Clinical Pilates

Clinical Pilates

Το Clinical Pilates είναι λειτουργική, στοχευμένη, εξατομικευμένη αποκατάσταση με έμφαση στον έλεγχο της κίνησης. H μέθοδος δημιουργήθηκε αρχικά από τον νοσοκόμο Joseph Pilates για την αποκατάσταση τραυματιών ασθενών στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο (WWI). Ο Joseph έψαχνε τρόπους για την αποκατάσταση ασθενών που ήταν καθηλωμένοι στο κρεβάτι ή είχαν κινητικά προβλήματα και έτσι σχεδίασε μια εκπαιδευτική προσέγγιση που αργότερα ονομάστηκε Pilates.

Διαβάστε Περισσότερα

Keiser Functional Trainer

Keiser Functional Trainer

Το Functional Trainer της Keiser είναι ένα πολύ λειτουργικό μηχάνημα για μια ολοκληρωμένη άσκηση σώματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκατοντάδες διαφορετικές ασκήσεις, που κυμαίνονται από αποκατάσταση έως αθλητικές εφαρμογές και είναι ένα από τα βασικά και ευέλικτα διαθέσιμα καλωδιακά μηχανήματα. Η ικανότητα να εκπαιδεύεται με οποιαδήποτε ταχύτητα και χωρίς καμία επίδραση καθιστά το προϊόν της επιλογής για πολλές διαφορετικές εφαρμογές.

Διαβάστε Περισσότερα

Αυτοκινούμενος διάδρομος

Αυτοκινούμενος διάδρομος

Ο διάδρομος AirRunner κινείται μέσω της κινητικής ενέργειας του χρήστη, με μηδενική κατανάλωση ρεύματος. Ειναι εκπληκτικό το πόσο σκληρά μπορεί κανείς να γυμναστεί μόνο με τη δύναμη των ποδιών του! Ιδανικός για διαλειμματική άσκηση, καθότι ο χρήστης μπορεί να αλλάζει ταχύτητα κατά βούληση και στον ρυθμό που επιθυμεί. Επίσης, δεν έχει μέγιστη ταχύτητα, άρα τα όριά του είναι εκεί που φτάνουν τα όρια του χρήστη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Easytech Dynatorq

Easytech Dynatorq

Συσκευή αξιολόγησης και αποκατάστασης της άρθρωσης του ώμου. Παρέχει τη δυνατότητα εκτέλεσης όλων των κινήσεων: κάμψη – έκταση, προσαγωγή – απαγωγή, έσω – έξω στροφή. Διαθέτει σύστημα μέτρησης της ασκούμενης δύναμης, λογισμικό για τον καταρτισμό πρωτοκόλλων άσκησης και οπτικοακουστικό σύστημα biofeedback για την επανεκπαίδευση του ώμου.

Διαβάστε Περισσότερα

SCIFIT Rex

SCIFIT Rex

Η ομαλή, φυσική κίνηση των γονάτων με το Scifit Rex μιμείται την ανάβαση σκαλιών για βελτίωση της λειτουργικής βάδισης.

  • Ομαλή, αερόβια ελλειπτική κίνηση (και στις 2 κατευθύνσεις) για αποτελεσματική εκγύμναση όλου του σώματος
Διαβάστε Περισσότερα

Assault Air Bike

Assault Air Bike

Το πρωτότυπο Air Bike που σχεδιάστηκε από αθλητές για αθλητές. Το κλασσικό ποδήλατο με ανεμιστήρα, επαναπροσδιορίστηκε για να ανταπεξέρχεται στην σκληρή δουλειά και στις έντονες προπονήσεις. Κατασκευασμένο να αυξάνει την αντίσταση όσο πιο σκληρά προπονείται κανείς.

Διαβάστε Περισσότερα