Το ιατρείο παρέχει μια πλήρη γκάμα θεραπείών με σωστά καταρτισμένους θεραπευτές και εξελιγμένα τεχνολογικά μέσα ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των ασθενών.

Διαμαγνητική Αντλία

Διαμαγνητική Αντλία

Η διαμαγνητική αντλία αντιπροσωπεύει την κύρια οργανική εξέλιξη στον τομέα της μη επεμβατικής ιατρικής αποκατάστασης. Χρησιμοποιείται για τη διεξαγωγή θεραπειών διαμαγνητικής θεραπείας, χρησιμοποιώντας την επιλεκτική αλληλεπίδραση στους διαφορετικούς βιολογικούς ιστούς μαγνητικών πεδίων υψηλής έντασης (2 Tesla) και μαγνητικών πεδίων χαμηλής συχνότητας (7 Hz) που παράγονται από τη διαμαγνητική αντλία.

Διαβάστε Περισσότερα

Διαμαγνητικό Shockwave

Διαμαγνητικό Shockwave

Το μηχάνημα CTU Shockwave Therapy αποτελεί μία σημαντική εξέλιξη στην θεραπεία ορισμένων παθολογιών του μυοσκελετικού συστήματος.

Πρόκειται για μια μη επεμβατική τεχνική με άμεσα αποτελέσματα.

Διαβάστε Περισσότερα

3D Newton

3D Newton

Η τεχνολογία κατασκευής του 3D Newton Συστήματος Χωρικής Κίνησης επιφέρει αλλαγές στη θέση μετακινώντας το σώμα σε άξονα 360 μοιρών για την ενδυνάμωση, σταθεροποίηση και μυiκή αποκατάσταση της σπονδυλικής στήλης. Χρησιμοποιώντας την αντίσταση της βαρύτητας και του βάρους, κάτι μη εφικτό σε κανονικές συνθήκες, αναγνωρίζει τις μυϊκές ομάδες με απώλεια ισορροπίας που δεν αναγνωρίζονται από τον εγκέφαλο και διεγείρει τα νεύρα για την έναρξη της αποκατάστασης.

Διαβάστε Περισσότερα

Kinetrac

Kinetrac

Το KINETRAC KNX-7000  μια ολοκληρωμένη συσκευή για μη χειρουργική θεραπεία της σπονδυλικής στήλης, η οποία καλύπτει ορθοπεδικές πρακτικές (όπως Χειροπρακτική κλπ).

Αποκαθιστά τις κακώσεις των σπονδυλικών δίσκων μέσω 3D πίεσης στο εσωτερικό των δίσκων.
Βοηθά στην ανάκαμψη των δίσκων από τον εκφυλισμό προκαλώντας καλύτερη αιμάτωση και απορρόφηση υγρασίας και θρεπτικών στοιχείων.

Διαβάστε Περισσότερα

Laser

Laser

  • Η μέγιστη ισχύς του είναι 50 φορές υψηλότερη σε σχέση με τα συμβατικά λέιζερ
  • Μοναδικό μήκος κύματος 1064 nm
  • Βάθος διείσδυσης μέχρι 10 εκατοστά μέσα στον ιστό
  • Εξαιρετικά αποτελεσματικό στην επούλωση, επιτάχυνση και τη διαχείριση του πόνου
  • Σχεδιασμένο για χρήση στην αθλητιατρική, στην ορθοπεδική και στην αποκατάσταση
Διαβάστε Περισσότερα

Tecar

Tecar

Η συσκευή BTL-6000 TR-Therapy μεταφέρει την υψηλής συχνότητας ηλεκτρομαγνητική ενέργεια στον επιθυμητό ιστό, η οποία οδηγεί σε επιλεκτική θέρμανσή του. Στις συχνότερες ενδείξεις περιλαμβάνονται ο τοπικός μυικός σπασμός, τα trigger points, η μυαλγία, η τενοντίτιδα, ο αυχενικός πόνος και το μετατραυματικό οίδημα.

Διαβάστε Περισσότερα

Scenar

Scenar

H συσκευή Scenar λειτουργεί διαδερμικά. Χρησιμοποιεί ελεγχόμενες, ηλεκτρικές ώσεις για να διεγείρει τον εγκέφαλο (ηλεκτρονευρικός διεγέρτης). Ο εγκέφαλος αποκρίνεται με το δικό του σήμα, το οποίο ανιχνεύεται από την συσκευή Scenar, η οποία το «μεταφράζει» και τροποποιεί την επόμενη ώση έτσι ώστε να συνεργαστεί με τον εγκέφαλο για την επαναφορά της ισορροπίας στον οργανισμό (ενεργός ανακλαστική βιοανάδραση). Ο εγκέφαλος με την σειρά του στέλνει μια τροποποιημένη απόκριση και ούτω καθεξής μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η ισορροπία (ομοιόσταση).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαθερμία

Διαθερμία

Η συσκευή για θερμική θεραπεία επιτρέπει την ακριβή υπερθέρμανση των βαθύτερων ιστών (ακόμη και έως 7 cm βάθος) και τη λήψη θεραπευτικού αποτελέσματος με ελεγχόμενο τρόπο (τοποθεσία και βάθος).

Μια σύγχρονη μέθοδος υπερθέρμανσης εν τω βάθει ιστών.

Διαβάστε Περισσότερα

BTL Super Inductive System

BTL Super Inductive System

Η BTL παρουσιάζει μια καινοτόμο θεραπεία – το Super Inductive System (SIS). Η τεχνολογία βασίζεται σε ένα υψηλής ισχύος ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, το οποίο επηρεάζει θετικά τον ανθρώπινο ιστό. Τα θεραπευτικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν την μείωση πόνου, την επούλωση καταγμάτων, την μυοχαλάρωση, την μυοδιέγερση και την κινητοποίηση αρθρώσεων.

Διαβάστε Περισσότερα

Tesla Stym FMS

Tesla Stym FMS

Το TESLA STYM FMS (Functional Magnetic Stimulation) είναι ένα πρωτοποριακό θεραπευτικό μηχάνημα Λειτουργικής Μαγνητικής Διέγερσης. Χρησιμοποιεί ισχυρά παλμικά μαγνητικά πεδία έως 2,5 Tesla σε συχνότητα 1-160Hz. Επιτρέπει τη διέγερση των βαθύτερων μυϊκών και νευρικών ιστών που δεν μπορεί να επιτευχθεί με άλλο μέσο.

Διαβάστε Περισσότερα

Κρυοθεραπεία

Κρυοθεραπεία

Ένα κλινικά δοκιμασμένο σύστημα που συνδυάζει μια ισχυρή μονάδα ελέγχου με ένα πλήρες εύρος καινοτομιών που ενσωματώνουν κρυοθεραπεία και διαλειμματική συμπίεση με ποικιλία ρυθμίσεων, άνεσης και ευκολίας. Το εύχρηστο φορητό σύστημα Game Ready ξεπερνάει κατά πολύ τον ανταγωνισμό, βελτιώνοντας το RICE (Rest-Ice-Compression-Elevation =  Ανάπαυση-Πάγος-Συμπίεση-Ανάρροπη θέση) .

Διαβάστε Περισσότερα